Oregano steak with green salsa
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Time to do: 30 minutes
Total Cost: $ 22.44 / $ 5.61 per serving
(at the time of publication)
Dairy Free Diabetes Friendly High Iron Low Kilojoule Low Sodium Gluten Free High Protein
Ingredients Nutrition information.
600g Desiree potatoes, cut into slices of 2cm
spray cooking oil
3 teaspoons dried oregano
2 teaspoons canola oil
1 clove of crushed garlic
4 lean lump steaks 125g, garnished
2 teaspoons of Dijon mustard
1 tablespoon capers, rinsed, finely chopped
3 finely chopped anchovy fillets
1 cup fresh parsley, finely chopped
½ cup freshly chopped coriander
1 teaspoon lemon rind
1/2 cup lemon juice
2 bunches of asparagus, steamed
250g cherry tomatoes, divided by two
Instructions
Step 1 Preheat oven to 200 ° C. Steam potatoes for 5 to 8 minutes, until tender. Transfer to a cooking oven, spray with oil and roast for 20 minutes, until crisp.
Step 2 Meanwhile, combine oregano, oil and garlic in a shallow bowl. Add the steaks and coat them with the mixture. Marinate for 10 minutes.
Step 3 To make the green salsa, mix the mustard, capers, anchovies, parsley, coriander, lemon rind and half the lemon juice in a bowl. Stir until well combined.
Étape 4 Placez une grande poêle à frire ou une casserole à feuillage intense. Cuire les steaks pendant 2-3 minutes de chaque côté pour le moyen, ou jusqu'à ce qu'ils soient cuits à votre goût. Ajouter le jus de citron restant sur le moule et retirer du feu. Couvrir légèrement avec du papier d'aluminium et reposer 5 minutes.
Étape 5 Servez les steaks avec de la salsa verte, des pommes de terre, des asperges et des tomates.
Conseil HFG
Sur le barbecue: Cuire le steak à feu vif pendant 2-3 minutes, ou jusqu'à ce qu'il soit cuit à votre goût, en tournant les steaks une fois. Ajouter les tranches de pommes de terre au barbecue pendant 1 à 2 minutes de chaque côté pour obtenir un goût aromatisé.
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Total Cost: $ 22.44 / $ 5.61 per serving
(at the time of publication)
Dairy Free Diabetes Friendly High Iron Low Kilojoule Low Sodium Gluten Free High Protein
Ingredients Nutrition information.
600g Desiree potatoes, cut into slices of 2cm
spray cooking oil
3 teaspoons dried oregano
2 teaspoons canola oil
1 clove of crushed garlic
4 lean lump steaks 125g, garnished
2 teaspoons of Dijon mustard
1 tablespoon capers, rinsed, finely chopped
3 finely chopped anchovy fillets
1 cup fresh parsley, finely chopped
½ cup freshly chopped coriander
1 teaspoon lemon rind
1/2 cup lemon juice
2 bunches of asparagus, steamed
250g cherry tomatoes, divided by two
Instructions
Step 1 Preheat oven to 200 ° C. Steam potatoes for 5 to 8 minutes, until tender. Transfer to a cooking oven, spray with oil and roast for 20 minutes, until crisp.
Step 2 Meanwhile, combine oregano, oil and garlic in a shallow bowl. Add the steaks and coat them with the mixture. Marinate for 10 minutes.
Step 3 To make the green salsa, mix the mustard, capers, anchovies, parsley, coriander, lemon rind and half the lemon juice in a bowl. Stir until well combined.
Étape 4 Placez une grande poêle à frire ou une casserole à feuillage intense. Cuire les steaks pendant 2-3 minutes de chaque côté pour le moyen, ou jusqu'à ce qu'ils soient cuits à votre goût. Ajouter le jus de citron restant sur le moule et retirer du feu. Couvrir légèrement avec du papier d'aluminium et reposer 5 minutes.
Étape 5 Servez les steaks avec de la salsa verte, des pommes de terre, des asperges et des tomates.
Conseil HFG
Sur le barbecue: Cuire le steak à feu vif pendant 2-3 minutes, ou jusqu'à ce qu'il soit cuit à votre goût, en tournant les steaks une fois. Ajouter les tranches de pommes de terre au barbecue pendant 1 à 2 minutes de chaque côté pour obtenir un goût aromatisé.
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